Post by statolnogphefib on Mar 9, 2022 7:57:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 5e Items ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 5e Items IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ primogems hack artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ 5e Items 2022 version ▞▞▞
Ümumiyyətlə, bu D&D maddələri üçün çox tam bələdçidir. Yeganə təklifim odur ki, Bestiary tətbiqinizə bənzər şəkildə sevimli əşyalara bir yol əlavə edəsiniz.
Elementləri əlfəcinlərə qoya bilsəm daha yaxşı olardı və onların son məzmun üçün yeniləmələri buraxması çox vaxt aparır.
Açılmır.
Tətbiqdən istifadə etməyi sevirdim, bir çox şeylər silindi ki, mən də belə, qiymətli daşlar və digər ticarət mallarına giriş əldə etməyi sevirdim, görünür, onlar sadəcə başqaları üçün dəyişdirilib.. zəhmət olmasa, geri əlavə edin və bu olacaq ən yaxşı proqram.
Mən daha çox verərdim, amma indi bir çox səhifədən sonra bir dəfə deyil, hər səhifədən çıxdıqdan sonra reklamlar var. Əks halda, dnd elementlərinin yaxşı mənbəyidir.
Çoxlu reklamlar, gəzməyi faktiki olaraq qeyri-mümkün edir
Tamamilə fantastik proqram! 10/10! Devs də super gözəldir!
Sevimli bir şey istəyirəm, zəhmət olmasa, DM olaraq, partiyanın nə olduğunu bilmək daha asan olacaq, hər şey yaxşıdır
5e Items Intrattenimento yrug
Etdiyi işdə ən yaxşı proqram.
Başlanğıcda qəzalar
Logical Reasoning Test განათლება eilf
Bütün məlumatlar itdiyi üçün proqram artıq yararsızdır.
30:37.36😭😭😭😢 ™™™™
Bu proqram mənim ən çox istifadə etdiyim proqram idi, lakin ən son yeniləmədən bəri daim çökür. Avtomatik olaraq bağlanana qədər onu təxminən 30 saniyədən çox aça bilmirəm.
Bu proqrama yalnız 1 əlavə seçim lazımdır. Bu proqramdan mənim xarakter cədvəli proqramıma xüsusi bir element əlavə etmək üçün bir yol olsaydı, bu MÖHTƏŞƏM olardı. Sonra zirehlərimi və silahlarımı Xarakter statistikamla bir yerdə saxlaya bildim.
heyrətamiz
Sehrli əşyalar da daxil olmaqla, əksər elementlər üçün sürətli bələdçi. Ucuz 5e və ya trpg oyunçular/dm eyni olmalıdır
Bəzi insanların nə düşündüyünə baxmayaraq, bu proqramlar yalnız əşyalar üçündür. Fəaliyyətlər, alt siniflər və s. istəyirsinizsə, 5e Character Proqramını əldə edin.
Kindle fire 10-da işləməyəcək. Bu başlayır, ekranın sıçrayışını göstərir və çökür... bummer. (məndə google play store tərəfi bağlanıb)
Nə axtardığınızı bilirsinizsə faydalıdır, amma ilham axtarırsınızsa çox qarışıqdır. Yenə də bir başlıq aləti var.
Əvvəlki 5 ulduzlu reytinqimi silməli oldum, çünki onlar hətta tətbiqdən istifadə etməyimizə mane olan qəza problemini həll etmədən bir neçə yeniləmə etmişlər. EDİT: 6 həftə sonra və təzə yenidən quraşdırma, proqram hələ də çökür və açılmır. Beləliklə, 1-ə onun sabit olduğunu söyləyin, bu deyil.
Dnd elementləri haqqında məlumat lazım olduqda faydalı olan çox yaxşı proqramdır, ondan çox şeylər üçün istifadə etmisiniz. Onu 5 ulduzdan saxlayan yeganə şey odur ki, öz evimizdə dəmlənmiş məhsulları əlavə edə bilsək, daha yaxşı olardı.
Fantastic App - Seçilmişlərə əlavə et!!!
Tətbiqdə çoxlu sayda element var və çox faydalıdır, lakin bəzi cihazlarda işləmir. Mənim köhnə planşetim var ki, proqram işə düşən kimi sıradan çıxır. Telefonumda işləyir, amma planşetimdən istifadə edəndə tez istinad mənbəyi kimi dm göndərəndə bu bir az kədərlidir. Daha çox cihazda işləsəydi 5 ulduz
Mən bu proqramı sevirəm. Bu, həm də oyunçularım üçün yeni sehrli əşyalar yazmaq üçün mənə yeni sehrli əşyalar üçün əla ideyalar verir. Çox sağ olun.
Əla depo! Bir təklif. Əminəm ki, bu, həyata keçirmək üçün əhəmiyyətsiz bir xüsusiyyət olmayacaq, lakin bizə homebrew məhsulları yaratmağa imkan vermək, ən yaxşısı albalı olacaq! Onlar avtomatik olaraq homebrew etiketi ilə etiketlənə/süzülə bilər
Lazy ol me element statistikasını əldə etmək üçün sürətli yola ehtiyac duyur
horiibwl
Çox gözəldir, amma qardaşım mənim almadığım gözəl şeylər alır
Yəqin ki, oradakı ən tam siyahı.
👍🏻
Fantastik resurs. Əla axtarış xüsusiyyəti. Mən bunu D&D Beyond-dan daha çox istifadə edirəm.
Bənzər təsvirləri olan elementlər, qoruyucu kürələrlə əlaqəli zərər növləri kimi onları fərqli elementlər edən vacib detallar olmadan kopyalanır. Həmçinin, bəzi elementlər seçdiyiniz zaman sadəcə tətbiqi qəzaya uğradır, məsələn, qışın qaranlıq dişləməsi.
Mən bütün resurslara sahib olmağı sevirəm, lakin əlifba sırası və sevimlilərdən başqa çeşidləmə üsulları olmadığından, təsadüfən elementləri tapmaq çətin ola bilər. Nadir əşyaları gözdən keçirmək istəyirdim, lakin hər bir elementi əlifba sırası ilə nəzərdən keçirməli və onun nadir keyfiyyətinin olub-olmadığını yoxlamalıyam. Əla proqram. Daha çox/asan çeşidləmə seçimlərinə ehtiyac var Redaktə edin: Siz element növünü axtara bilərsiniz, lakin məndən soruşsanız, çoxlu seçimlər əldə edə bilərsiniz.
Əvvəlki versiya daha yaxşı idi. Yeni proqramdan çox məyus oldum... mümkünsə 0 ulduz verərdim
Əvvəllər gözəl işləyirdi və bir dəstə məlumat verirdi. Təəssüf ki, onu yenidən quraşdırdıqdan sonra onu hər dəfə işə saldığım zaman çökməyə davam edir. Tərtibatçılar onu əvvəlki kimi işləmək üçün yenidən yarada bilsələr, o zaman mükəmməl olardı!
Bu proqramda hər bir klik üçün uzun reklamlar var! Bu cr#$$@p silinir.
Hər mənbədən istinad etməli olduğunuz hər bir element DM-i asanlaşdırır!
Salam Tasha's Cauldron əşyalarını nə vaxt əlavə edəcəyinizi təxmin edirsiniz?
Tətbiqi çox bəyənirəm və o, həqiqətən də faydalıdır, demək olar ki, bütün dostlarım ondan istifadə edir və kommunal xidmət baxımından heç bir şikayətim yoxdur, lakin son vaxtlar reklamlar əsəbiləşir, bir neçədən çoxunu yoxlaya bilməzsiniz. atılmadan əvvəl əşyalar. Mən demirəm ki, reklamın əleyhinəyəm, bəzilərinə laqeyd deyiləm, amma bir göz qırpımında üç almaq qətiyyən məni maraqlandıran bir şey deyil.
Bu proqramı sevirəm! Hər seansda istifadə edirəm, çox faydalıdır.
Elementi yoxlayın, element ekranına qayıdın, Elan, elementi yoxlayın, geri qayıdın, Elan, elementi yoxlayın, geri vurun, Elan. Niyə etdiyim hər ikinci işdə bir reklama baxıram? Sadəcə Google-da vikidotu tapın.
Çox faydalıdır. Daha asan daxil olmaq üçün sadəcə əlfəcin/sevimli seçim lazımdır.İstədiyim şeydi, amma homebrew hazırlamaq bacarığı yaxşı olardı
Artıq tərtibatçı veb saytından yeniləmələri endirmək mümkün deyil. Proqram hələ də işləyir, lakin yenidən köhnəlmişdir.
bu proqram mənim üçün mükəmməldir, bu proqramı qardaşlarımın telefonuna yüklədiyim çoxlu elementlər var və mükəmməl işləyir, lakin mən onu telefonuma endirəndə o, açılan anda qəzaya uğradı, xahiş edirəm bunu düzəldin!!!!.
Geri qayıtmasına çox şadam! Performans və UX hələ də əladır və mənbə kolleksiyalarınızı seçmək üçün yeni seçim həqiqətən əlverişlidir.
Baxdığınız hər bir element üçün sizə və reklamınıza xidmət edir
Proqramı açmağa çalışarkən qəzaya uğrayır. Zəhmət olmasa düzəldin.Mən bundan istifadə etməkdən həzz aldım və təcrübə ümumiyyətlə yaxşıdır (filtrləmə üçün daha çox seçimə üstünlük verirəm və s. lakin funksionallıq möhkəmdir), lakin tətbiq indi hər bir reklam üçün 5-15 saniyə ərzində (çox vaxt yüksək səslə) reklam təqdim etməyə başlayıb. Mən hər hansı bir şeyə baxdığım zaman - əvvəllər yalnız bir neçə şeyə baxdığım zaman reklam verirdi, bu məni sevindirirdi, amma indi hər hansı bir şeyə kliklədikdə bir reklam almaq tamamilə gülüncdür
Əla proqram, reklamsız versiya üçün ödəmək istədiyiniz qiymətə dəyər.
Mən bu proqramlar seriyasını sevirəm - elementlər üçün yeganə təklif onları sevimliləşdirmək və bu sevimliləri qruplaşdırmaqdır. Və ya bir növ inventar siyahısı? Bu səliqəli olardı.
Pulsuz proqram üçün olduqca yaxşıdır. Mən bunun üçün pul ödəməzdən əvvəl, həqiqətən, keçid və ya xassələrə görə axtarış etmək qabiliyyətinə ehtiyac duyur (məsələn, yalnız incə silahları göstərmək və ya müasir əşyaları istisna etmək).