Post by statolnogphefib on Mar 9, 2022 7:51:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ενεργοποιήστε τις απατεώνες ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορείτε να συνδεθείτε, Τι νόημα έχει να συνδέσετε λογαριασμό όταν δεν μπορείτε καν να συνδεθείτε στον λογαριασμό;
Gunship Battle Total Warfare रणनीति nzj
Ποτέ δεν έπρεπε να πετάω με τζετ Γι' αυτό το πήρα. Η διαφήμιση έδειξε ότι είναι σαν άσσος αγώνας, αλλά το μόνο που έχω κάνει είναι να φτιάξω σαν πόλη sim
Καλό παιχνίδι αλλά πάρα πολλές αναβαθμίσεις πρέπει πάντα να αφαιρούνται άλλες εφαρμογές μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τα υπάρχοντα παιχνίδια
Τέλειο. Τέλειος
Διασκέδαζα στο παιχνίδι και ξόδεψα ίσως 30 δολάρια σε αυτό, είχα άλλα πράγματα και δεν μπορούσα να συνεχίσω για περίπου ένα χρόνο, υπέγραψα ξανά για να διαπιστώσω ότι ο λογαριασμός μου είχε φύγει και ο δεύτερος λιγότερο ανεπτυγμένος μου ήταν εκεί, Δεν μπορώ να βρω τρόπο να το πάρω πίσω, οπότε ναι, πεταμένα χρήματα
Πρώτα ανακάλυψα ότι πρέπει να αποσυνδέσω το WiFi μου για να λειτουργεί καλύτερα το τηλέφωνό μου, δηλαδή θα κλειδώσει. Δεύτερον, αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί πολλή μπαταρία μου και ζεσταίνεται πολύ όταν είναι συνδεδεμένο !!!. Τρίτον, δεν μπορώ να παίξω πολύ καιρό με εχθρούς χωρίς να βλέπω διαφημίσεις για περισσότερους πόντους αντοχής. τέταρτο είναι ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο 12 γράμματα για το όνομά μου και δεν το δέχεται, μετράνε τα κενά;. Πιθανότατα υπάρχουν και άλλα που δεν έχω ανακαλύψει ακόμα!!?.
Το παιχνίδι δεν ανταποκρινόταν
Αν θέλετε να είστε ανταγωνιστικοί σε μια στρατηγική λειτουργία παιχνιδιού και δεν σκοπεύετε να πληρώσετε ένα καλό ποσό, βρείτε ένα άλλο παιχνίδι. Δεν θα έχετε επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι χωρίς να βάλετε υποθήκη. Διαφορετικά οι πρώτες εβδομάδες είναι εντάξει. Οι Κορεάτες κυριαρχούν στους περισσότερους διακομιστές, ειρωνικά η Joy City είναι κορεάτικη εταιρεία. Απλώς αναρωτιέστε πώς έχουν πάντα το πόδι τους σε όλους τους άλλους.
Ακριβώς ένα άλλο εργαλείο δημιουργίας βάσεων που έχετε δει ένα εκατομμύριο φορές στο παρελθόν.
Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους του. Σας δίνει πολλές άλλες επιλογές για να κερδίσετε δώρα. Τα οπτικά γραφικά θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο ευκρινή. Κατά καιρούς καθυστερεί. Αλλά πάνω από όλα να μην είναι άθλια. Το παιχνίδι θα σας πιστώσει εάν κάτι πάει στραβά, όπως προβλήματα διακομιστή κ.λπ. Κάθε παιχνίδι σαν αυτό κοστίζει χρήματα για να προκριθεί, όλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν από τώρα.
Γιατί δεν μπορώ να παίξω ή να συνδεθώ το παιχνίδι ενημέρωσης μετά την ενημέρωση της νέας έκδοσης από την εφαρμογή Google Play Store στη συσκευή μου; Πάντα απεγκαθιστώ και στη συνέχεια επανεγκαθιστώ την εφαρμογή παιχνιδιού μετά την ενημέρωση. Οπότε χρησιμοποιώ πολλά δεδομένα για να παίξω το παιχνίδι σας. Γιατί γιατί;;;
Ωραίο παιχνίδι πολύ καλά γραφικά .το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν πουθενά οδηγίες και πρέπει να βρεις όλα μόνο σου. περίπλοκο παιχνίδι για δυνατούς παίκτες.
Διασκέδαζα τόσο πολύ παίζοντας αυτό το παιχνίδι με ανθρώπους που γνώρισα εδώ. Κατέληξα να κάνω σπηλιές και ξόδεψα πολλά χρήματα (θα μπορούσα να αγοράσω ένα μικρό αυτοκίνητο) και επέστρεψα στο να περάσω υπέροχα. Εκπληκτικό πόσο γρήγορα συμμετείχε αυτή η μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι... Θα νομίζατε ότι θα υπήρχε μια ανταμοιβή πόρων για όλη τη ζωή. Η ομάδα έχει κάνει πολλές βελτιώσεις. Το παιχνίδι είναι καλύτερο τώρα. Θα ήθελα να δω ένα αναδρομικό πρόγραμμα πίστης για όσους έχουν συνεισφέρει σημαντικό χρόνο και χρήμα.
Απλά βαρετό
Το παιχνίδι είναι πολύ πολύ καλό, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερα εισιτήρια διακομιστή παρακαλώ
Οι συνεχείς συντριβές, οι επαναλήψεις μάχης που δεν μπορούν να παρακολουθηθούν, κρατούν αυτό το παιχνίδι πίσω από πέντε αστέρια. Δεν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι όπου πρέπει να ελπίζω ότι θα συντριβεί κατά τη διάρκεια μιας μάχης ναυάρχου. Αν αυτά τα προβλήματα μπορούν να διορθωθούν με το παιχνίδι σίγουρα αξίζει τον κόπο.
Γεια σου joycity, απλώς συμπληρώνω κάποια χρήματα για να αγοράσω διαμάντια, τα χρήματά μου είχαν αφαιρεθεί αλλά η προσφορά συνδρομής δεν προστέθηκε στον λογαριασμό μου. Δεν θέλω τα χρήματά μου πίσω, θέλω απλώς να είναι ενεργή η προσφορά συνδρομής διαμαντιών. Α, υπάρχει μια ακόμη ερώτηση, οι περισσότεροι φίλοι μου και κριτικές του google play λένε ότι εάν ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων ή παράπονο για ανανέωση δεν προστεθεί στον λογαριασμό μας, το joy city θα απαγορεύσει τον λογαριασμό για 10 χρόνια. είναι αλήθεια? Παρακαλώ συμβουλές. Σας ευχαριστώ.
Υπέροχο παιχνίδι μέχρι που έχασα τον λογαριασμό μου και τώρα δεν μπορώ να μπω στο παιχνίδι
Μην σπαταλάτε το χρόνο σας κατεβάζοντας αυτό το παιχνίδι. Είναι βαρετό. Και τα πετράδια είναι ακριβά.
Τέλειο 👍
Δεν μπορώ να παίξω την εφαρμογή σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας 😞 λειτουργεί μόνο σε wifi. Όταν το σήμα wifi είναι πολύ φτωχό, πηγαίνω στα δεδομένα και πάντα λέει "δεν μπορώ να κάνω λήψη, δοκιμάστε ξανά". Η οικογένειά μου αποφασίζει να απενεργοποιήσει το wifi όταν το διαδίκτυο είναι χαμηλό/δεν υπάρχει internet για εξοικονόμηση ρεύματος. Ήμουν απελπισμένος να παίξω αυτό το παιχνίδι 😭 δεν μπορούσα να απολαύσω τον εαυτό μου, η εμπειρία μου σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ κακή 😭. Το τηλέφωνό μου είναι cherrymobile flare S8 και είμαι από τις Φιλιππίνες. Παρακαλώ, διορθώστε το 😭 Θέλω να τα πιάσω με τους φίλους μου ακόμα και το βράδυ 😭 παρακαλώ
Gunship Battle Total Warfare Stratēģiskās spēles rlu
Το πρόβλημα που βλέπω είναι ότι όταν μετατρέπεις το σχέδιο υποκλοπών χρειάζονται 3 για να μετατραπούν και να πάρεις πίσω ένα από τα ίδια που μετατρέψατε δεν έχει νόημα. Χάσιμο χρόνου και gameplay
Μου αρέσει πολύ, το βελτιώνω περισσότερο και φτάνω στις περισσότερες προσδοκίες μας
Ωραίο αλλά αντίγραφο από παλαιότερο παιχνίδι θωρηκτών
Κάθε φορά που ξεκινάτε το παιχνίδι όταν υπάρχει ενημέρωση έκδοσης, σας μεταφέρει στο Google Play αλλά δεν μπορείτε να ενημερώσετε καθώς το κουμπί κλικ ενημέρωσης δεν εμφανίζεται
Πρέπει να δω το μαύρισμα να χτυπάει στο έδαφος. Έτσι, μπορείτε να αφαιρέσετε τη βάση της αμάντα στη γη
Υπέροχο παιχνίδι. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης περισσότερων σημαιών από διάφορες χώρες για πλοία (π.χ. Ελλάδα); Θα ήταν τέλειο!!!! Ευχαριστούμε και πάλι που μας παραδώσατε ένα τόσο υπέροχο παιχνίδι. Συνέχισε την καλή δουλειά.
Gunship Battle Total Warfare Strategy edfu
Τελικά μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω αυτό το παιχνίδι, διορθώθηκαν σφάλματα, αλλά το παιχνίδι θα μπορούσε να γίνει καλύτερο, μπορείτε να προσθέσετε στρατιώτες που είναι το βασικό πράγμα για χερσαίες επιχειρήσεις🤷♂️, επίσης πυραύλους που μπορούν να επιτεθούν στους εχθρούς......
Υπέροχο παιχνίδι, το απόλαυσα πραγματικά, αλλά μόλις έφτασα στο lvl 10, δέχθηκα επίθεση από έναν παίκτη lvl 16 30+ φορές, δεν είχα καμία ευκαιρία να επισκευάσω και έχασα τα πάντα, γιατί ένας παίκτης είναι πολύ υψηλότερος σε θέση να επιτεθεί έτσι. Αν ήταν ότι μπορούσατε να επιτεθείτε μόνο σε ένα lvl παρακάτω, ίσως περισσότεροι παίκτες θα το έβαζαν.
Έχω δημιουργήσει έναν εναλλακτικό λογαριασμό και είναι συνδεδεμένο με το Facebook, έκλεισα το παιχνίδι και επέστρεψα και τώρα λέει ότι η σύνδεση απέτυχε...Χρειάζομαι βοήθεια για να το ανακτήσω, παρακαλώ.
φτιάξτε το, τίποτα δεν δουλεύει σωστά!!!!!!
PORORO World - Sân chõi AR Thông thường dkqe
😘🥰😍🤩καλά...!!!😃😃😃👍
Το ίδιο το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά όταν παλεύεις χειροκίνητα ένα νέο παιχνίδι για μένα. Μου αρέσει το πώς μπορείς να στείλεις τα αεροπλανοφόρα και κατά τη διάρκεια των μαχών να στέλνεις ένα εναέριο χτύπημα πολύ ωραίο παιχνίδι συνέχισε τη δουλειά!