Post by statolnogphefib on Mar 9, 2022 7:48:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Fortress: Underground IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Last Fortress: Underground 2022 version ▞▞▞
Merhaba, harika oyun, herkese daha fazla deneyim kazandırabilirsiniz
yeni basladım ama şimdilik güzel sarıyor.
Lig yakın arkadaş için iyi bir yer. Uzun bir süre devamtan sonra kıyamette herkesle birlikte kalalım!
Şimdiki fikrim: geliştirici açgözlü davranıyor, kazanma ücreti, geçmiş görüşüm: Kategorisindeki en iyi oyun, ilk başta ilginç, cömert ürün ve kaynaklar, öğe çok pahalı değil (ama yeterli değil, gerçekten, yapmanız gerekir) kazanmak için pahalı olanı satın alın), ittifaklar sistemi harika.
herkese bol bol güzel
Bu son güncellemeyle, her şey dengede değil, f2w için imkansız (yani) ambar depolaması sağlayan ekstra üretim işçisi YOKTUR, 16. seviye Kontrol Merkezi'ni geçmenin olası bir yolunu YOKTUR...Aslında çok dağınık bir güncellemeydi. Deponun maksimum seviyesi ile tam Moleküler Sıkıştırma (lvl3 +50) ile depolamak için rss maliyetleri imkansız, onarım işlevi çalışmadığı için 4 yıldıza geçerek uygulamayı yeniden yüklemek zorunda kaldım. depo hatası, doğru depolama sınırlarını güncellemiyor.
2 dağıtmaya girilmiyor bir çözüm üretiyorsanız çok iyi olur. Oyun yapabilme yeteneği bari 😠
Çok kolay ve iletişimsel bir oyun bayıldım
Formula E App Olahraga kheo
Sokarım aynı gibi bir durum duruyosun
Oyunu seviyorum ama çalışanların hataları var. Materyalleri toplarken zamanlayıcı eklemeye devam ediyor ve beklenen süreden daha fazla zaman alıyor. Ayrıca, haritayı açıp kaleye döndüğümde, işçiler hiçbir şey yapmadan çalışma istasyonlarında boşta kaldılar. Bu düzeltilecekse, bunu 5 yıldız olarak değiştireceğim.
Last Fortress: Underground Strategia rkr
Emeğimizi çöpe atıyorsunuz.Hepsini nasıl hesaplayabilirim diye cevap verecekler. Oyuna bir sürü insan emek vermekte yarayabilecek durumdanız sadece emek hırsızlığı alınsa iyi içinde her şey için iyi ama kötü vakit geçirmek için bir uğraş ama boyut gibi darıları milletin morali aşındırmak. Benim hesabımı açmanızı ve emek yaralığı yapmamamızı istiyorum.
Oyundan gerçekten zevk alıyorum ama telefonumu aşırı ısıtıyor ve bazıları ne kadar parlak. Kaldırmak zorunda kalacağım. Hataları düzelttiğinizde tekrar ziyaret edilecektir.
Kararsız güncelleme sürümü. Bence ekip gerçekten çok çalışmalı ya da dağıtım süreci. Aralık ayından itibaren haftalık yayın başladı, kararlı değiller. Oyunu oynamak mümkün değil. Bu tekrar olursa yüklemeyi kaldıracağım. AYLIK ÖDEME YAPILMAYACAKTIR..
Slm oyunu yeni indirdim açılmadı bende init zaman aşıma ugradı yazıyor İngilizce olarak
Yeraltı sığınakları ve arkadaşlarla oynamaktan zevk almak istiyorsunuz.
Gerçekten iyi bir oyun. 2. günden sonra anlatmayı bıraktı. Karakterler konuşmayı bıraktı. Lütfen oyunun en çok sevdiğim kısmını düzeltin.
Bu oyun harika ama sana 5 yıldız vermemi engelleyen bir şey var. Ve bu "InitAssetBundle timeOut" hatasıdır. Bu hata her oluştuğunda, oyunu oynamama izin vermiyor, bu yüzden yeniden yükledim. Lütfen DÜZELTİN.
Güzel oyun, ancak en son Samsung yükseltmesi onu öldürdü. Yükseltme sonrası oyun başlatılamıyor.
İlk başta iyiydi. Kalemin 6. seviyesine ulaşana kadar robotumu kaybettim, zorlaştı. Kimse yiyecek tedarik etmiyor ve sakinlerim gidiyor.
Oyun strateji ve konsept olarak iyidir ve hepsi kullanıcı dostu değildir. 1. Bundan sonra ne yapacağımı söyleyen günlüğümü bulamıyorum. 2. Tüccarlarda poligon çekilişi yok 3. Destek için eyalet numarası istiyorlar. bu eyalet numarasını nereden bulabilirim. ama yine de 🤕 🙌 Oynayacağım çünkü çok iyi
Fiyatlandırma sorunları. 19,99 dolara aylık bir Doomsday premium paketi satın almaya çalıştım ve neredeyse 32,23 dolar ücretlendiriliyordu. Vergilerin ekleneceğini biliyorum ama %60'ın üzerinde?? Aynı paketi geçen ay aldım ve vergiler sonrası sadece 21.49 dolardı. Oyunun para kazanması gerektiğini biliyorum, ancak fiyatlar delicesine yüksek gibi görünüyor. TEK bir paket için 25-50 dolar çılgınca.
türkler oyunu anlamlabilir, s30 bekleriz türk itifaki lider yasinhanım boyut oyunu ögretirim oyun anlayana mükkemmel
Tipik savaş oyunu. Derin cepleri olan insanlar, zayıfları oyundan çıkmaları için katlediyor. Çok eğlenceli.
Oyuna gerçekten daha fazla giriyorum hala bir şeyler öğreniyorum ama şu ana kadar oyunu beş yıldızlı olup olmadığını söylemek için çok erken sevdim
Boşuna indir fph diye bir takım bütün yapımları ele geçmeyebilecek kadar uzun süre dayanamayacak adam işi değil seviye 11 den seviye 15 3 ayda ulaşabiliyorsunuz artık klanla mücadele etmek imkansız
İttifak'a yardım etmeyi çok fazla hatırlayın.İnşaat için zaman.İttifaktaki diğer insanlar olabilir inşa etmelerine ve onlara yardımcı olmak da tamamlayabilir.Kısacası, karşılıklı olarak.
saçma sapan uyuduruk bir saat atlama olur mu siliyorum moba bu indirmeyin
Başka bir oyuna düşman bu kadar ve arkadaş bir lig Korkunç
KÖTÜ!!! Son bakımdan sonra her şey daha da kötüye gidiyor. Tüm kaynakları, benzini, taşı, demiri, elektriği, suyu, hatta yiyeceği elde etmek daha da zorlaştı. Daha önce sadece yiyecek bulmak zordu. Ama artık sadece yemek değil, HER ŞEY!! Bu oyunu silmek üzereyim. Ne yazık ki, bu oyunu gerçekten çok seviyorum, şaka yapmıyorum. Ama sonra bu oyun anlamsız hale geliyor. Çok hayal kırıklığı😞
Uygulama gerçekten çok iyi ama içinde bazı hatalar var.
Çok Güzel bir oyun ama biraz birazca kapanıyor
Güzel ... daha fazla geleceğine sayısı fazla olmasa da iç mekan süper ama dünya kötü olacak..
abi Grafikleri iyi ama, Hikaye modu gibi hiç oynatmıyor sizi.
Daha yüksek puan verirdi, ancak son birkaç güncelleme, oyunun yavaş çalışmasına neden oldu. yüklenmiyor ve nihayet yüklendiğinde rastgele çöküyor
Oyun süresi çok ücretsiz, her gün sadece bir görev yap!.
Alışmak için yeterince kolay olan oyunun ve ilerlemenin tadını çıkarın. Tek sorunum, insanlar kaleme saldırdığında tam olarak ne yapabilirim? Kendimi koruyacak bir kalkan bulamıyorum, var mı? Kullandım ve bir nedenden dolayı artık yer değiştiremiyorum. O halde ne oluyor, benim 4 ila 5 seviye yukarısındaki iki kale beni takıma alıyor ve bu konuda hiçbir şey yapamıyorum, onlar beni yok ettikten sonra oyun otomatik olarak yerimi değiştiriyor! Bu defalarca oldu ve sinir bozucu olmaya başladı.
Daha iyim en güzel oyun biri ve p2w üzerinde değil, para vermekten faydalananlardan ama yinede emeğinizlede çok iyi gelebilirsiniz onun dışında ne yazıkki çok fazla donma oluyor ve çok ağır bir çocuk olarak eğleniyoruz ilkda çok güzel oluyorlar Ama iyileşebilecek olaylar azalıyor ve zorlaşıyorsun zorlaşmasına güzel demiyorum ama eventler artırılabilirler halledersiniz çok olur. Mükemmel bir oyun.
Güncellemeden beri kilitleniyor ve bağlantı yok diyor ve oyun oynamayı seviyorum lütfen düzelt veya sil
Oyunu kazanmak için başka bir ödeme ve bu konuda kötü yazılmış bir oyun. Oyun rastgele üzerime çöküyor, karakter sesi ilk birkaç diyalogdan sonra asla çalışmıyor ve sonra bir daha asla. Tüm oyun özellikleri ve işlevleri, içerik paketlerine ayda yüzlerce dolar harcamadan eğlenceyi ortadan kaldıracak şekilde tasarlanmıştır. C&C, Supreme Commander, Railroad Tycoon gibi 10+ yıl öncesinden bir kerelik kaliteli PC oyunları satın almayı ciddi anlamda özlüyorum.
Kalkanlar makul bir fiyata mevcut olmalıdır. Çevrimiçi olmadığımda zorbalığa uğramak ve sıfırlanmak için bu oyuna çok şey koydum. Çevrimdışıyken kendimizi koruma seçeneğine sahip olmalıyız. *8 saatlik bir kalkan için 100 bin ittifak jetonu maliyeti. Bu kadar çok parayı almak bir aydan fazla sürüyor. Ve eğer aktif bir ittifak içindeyseniz. 8 saat için 1000 elmasa mal oldu. Temelde her 8 saatte bir 10$'lık paket satın almanız gerekiyor. Eğer kalkanlara ihtiyacımız varsa, oyunda o kadar çok elmas kazanmak mümkün değil
Oyun koduna yazıyoruz? Oyunda bir kod varsa ve biz giremiyorsak bunda bir haksızlık'mı?
Bu oyun çok çılgın, Doomsday War'ı seviyorum ve bu oyunu arkadaşlara birlikte oynamalarını tavsiye ederim~
Aylardır sıkılmadan keyiflem bir oyun