Post by statolnogphefib on Mar 9, 2022 7:42:17 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Futurama: Worlds of Tomorrow ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Futurama: Worlds of Tomorrow IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz tryb boga ▞▞▞
▞▞▞ Futurama: Worlds of Tomorrow 2022 version ▞▞▞
Nic nie mogę zrobić Farnsworth ma nad sobą zamek i ciągle mówi mi, żebym stuknął w budynek Planet Express, ale nic się nie dzieje, tylko zdobywaj pieniądze co 30 sekund, jeśli wiesz, jak sortować, ocenię wyżej, ale próbowałem wszystkiego i mogę „nawet nie usuwaj zapisu”
Było fajnie, dopóki się nie zawiesza podczas uruchamiania
Kocham twoją grę! Czy mogę jednak zapytać o rozwój ułatwień dostępu do gry? (Gra się nie otwiera).
za każdym razem, gdy próbowałem otworzyć, wyrzuca mnie z gry.
Co do diabła jest nie tak z tą grą? Włączam ją i wyłączam telefon
Futurama powraca:)
Zoidberg jest moją ulubioną postacią, teraz jest w grze, którą musisz kupić. Całkowicie się zgadzam!
Za długi czas oczekiwania na wykonywana czynnosc, ale ogolnie gra przyjemna
Absolutnie uwielbiam tę grę. Byłoby lepiej, gdyby było więcej miejsca na budynki i rozbudowano „Nowy Nowy Jork”. Pokochaj postacie i misje oraz zabawne przygody w kosmosie.
Miło dla fanów
Gra zaczęła się świetnie, ale teraz jest martwa. nic nowego nie zostało dodane w ciągu około roku.
Zabawa po prostu ciężko zarobić na pizzę, aby pomóc
Gram w tę grę od kilku tygodni i jak dotąd mi się podoba, nie jest to gra, na którą absolutnie musisz wydawać pieniądze, możesz to zrobić lub nie. To również mnie zainteresowało, co jest dobrą rzeczą, jeśli chodzi o dobrą grę
Nie można otworzyć gry... poprosiła o pozwolenie na użycie pamięci, a następnie natychmiast uległa awarii i została zamknięta. Za każdym razem, gdy próbuję go otworzyć, natychmiast się zawiesza i zamyka
Naprawdę świetna gra. Jestem fanem Futuramy i kocham tę grę. Wysoce rekomendowane. Do programistów: Kontynuuj pokaz Futurama.
Proszę naprawić tę grę na Androida !! 🙏 Właśnie dostałem nowy telefon Samsung Galaxy i byłem podekscytowany, że mogę ponownie zagrać w tę grę! ale podobnie jak komentarze wszystkich innych, nawet nie próbuje załadować gry, po prostu się zawiesza. Dosłownie smutne! Dałbym 5 gwiazdek, ale na razie możesz mieć 4… Będę znowu oglądał moją futuramę, podczas gdy płaczę i jem czekoladę, ponieważ nie mogę grać w tę grę 💔 😭🍫
Dobra gra Chciałbym tylko, abyś mógł budować więcej niż jedną rzecz na raz, nie wydając prawdziwych pieniędzy na innego bota budowniczego. Trwa to bardzo długo, ale mam ponad 60 tys. za nic nie robienie, więc myślę, że w porządku, ale nie mogę wydać wystarczająco szybko
Od pół roku nie było aktualizacji, a minęły prawie rok. Ponieważ nie aktualizują rzeczy, nie możesz zdobyć przedmiotów wymagających ulepszeń dla niektórych postaci, więc utkniesz.
Futurama: Worlds of Tomorrow Nuotykių igos
Wciąga gra
Uwielbiam tę grę, ale potrzebuje więcej aktualizacji i amp; NIE MOGĘ grać na moim nowym telefonie S21!!
Ta gra jest świetną zabawą przez kilka pierwszych dzielnic, ale później pojawia się absurdalny wzrost trudności, który prawie uniemożliwia postęp bez tygodni grindowania. Warto grać w Amazonię, ale po tym chyba nie warto.
fajna gra, ale denerwuje fakt, że zamierzałem ocenić później?
Pobrana gra otwiera się i prawie natychmiast zamyka, nie pozwalając mi nic zrobić, aby ją zatrzymać. Bardzo rozczarowany, pomyślałem, że będzie fajnie.
Uwielbiam program!! I gra mobilna tak samo!
Gra nie chce się otworzyć na tym urządzeniu.
Odinstalowana aplikacja, zanim jeszcze raz w nią uruchomiłem — powiedział, że potrzebuje zewnętrznej pamięci masowej, co jest w porządku i znajduje się na moim urządzeniu, ale potem zażądał dostępu do wszystkich moich danych. To nie to samo, co pamięć zewnętrzna.Wtedy nie pozwoli mi wyjść, chyba że dam mu dostęp. O nie. Musiałem wyłączyć, żeby się z tego wydostać.
Kopia wystukała
Jeśli jesteś wielkim fanem serialu, może ci się spodobać ta gra. Przygotuj się jednak na wydanie poważnych pieniędzy.
Rozbił się na Asus Zenfone5z. Proszę dodać inną rozdzielczość.
Futurama: Worlds of Tomorrow Äventyr loy
Myślę, że ta gra jest fajna, jedynym problemem jest to, że nie dostajesz wystarczającej ilości pizzy za oglądanie reklam
Za każdym razem, gdy się w nim ładuję,
Grałem kiedyś w tym roku. Teraz nie mogę nawet uruchomić gry, ponieważ nie obsługuje ona rozmiaru ekranu mojego S21Ultra. Sprawia mi smutek.
Gra w końcu "uczy się" i teraz to, co było łatwe, teraz zabija mnie w ten sam sposób, w jaki zabiłem ich! Postęp jest powolny, ale grałem wystarczająco długo, aby świetna grupa osiągnęła poziom 95. Jako gracz osiągnąłem maksymalny poziom dawno temu na 100. Moją strategią było użycie mojej 5-osobowej drużyny do wyeliminowania jednego wroga na raz w trybie 5 na 5 bijatyka. Wybierz jednego aż do śmierci, że tak powiem. Wygrywałem za każdym razem. Teraz ci sami wrogowie zabijają jednego z moich zespołów pojedynczo. Debata na temat odinstalowywania. Do tej pory podobała mi się fabuła.
Ech
Jak dodacoe opcje z cenowej postaci to dam 5 bo teraz pojedynczo i łapać postacie trochę utrudnianie gre
Z jakiegoś powodu nie uruchamia się na moim nowym telefonie! To powinno zostać naprawione...
Nudy. Uwielbiam Futuramę, ale zapał do tej gry straciłem po 4 dniach. Po prostu przeskakujesz od jednego niedokończonego zadania do następnego, nie mogąc ich ukończyć, chyba że jesteś gotów zapłacić. Nie ma liniowej historii, więc trudno jest wiedzieć, co masz dalej robić. I to jest uciążliwe w konieczności klikania $$, aby pobrać czynsz co 30 sekund. Pozycjonowanie struktur jest niedokładne, niezdarne. NAPRAWDĘ chciałem polubić tę grę, ale odinstaluję i zamiast tego wypróbuję American Dad.
Gram w tę grę od dnia jej premiery, ale od wielu miesięcy nie było żadnej aktualizacji ani wydarzenia. Po przeczytaniu innych recenzji wydaje się, że zespół pracujący nad tą grą został zwolniony? Zainwestowałem w to tak dużo czasu (ale ŻADNYCH pieniędzy), że ostrzegam ludzi, aby nie pobierali, dopóki nie pojawią się wiadomości, czy ten projekt zostanie ponownie odebrany.
Nie miałem żadnych problemów z grą, jak do tej pory opisują inni, mam dobre wrażenia i dobrze się bawię grając w tę grę
The Hidden Treasures: Objects Adventure ede
Moje postępy w grze nigdy się nie zapisują. Czekam 6 godzin, aby coś zbudować i następnym razem, gdy się zaloguję, muszę zrestartować.
To była fajna gra, chociaż była regularnie aktualizowana, ale bez nowej zawartości od maja 2019 r. Po pierwszych kilku tygodniach jest to po prostu bezcelowe szlifowanie. Jeśli podoba Ci się program, możesz zagrać w kilka pierwszych misji dla humoru, ale nie oczekuj, że zostaniesz na długo.
Uwielbiam tę grę, ale żałuję, że nie było więcej sposobów na zarabianie pizzy i innych rzeczy, oglądając reklamy lub coś, co ułatwiłoby to trochę, ponieważ mam tę grę już od jakiegoś czasu i nie zrobiłem większych postępów w grze☹️
Uwielbiałem go na moim starym telefonie, więc próbowałem go pobrać na moją nową Motorolę, nie działa. Bardzo mi przykro z tego powodu.
Można zacząć, ale nie jest łatwo zdobyć kawałki pizzy, z wyjątkiem płacenia za nie i zdobywania kostiumów dla postaci, lepiej byłoby robić wydarzenia, niż je tworzyć
Świetnie!!
Wiem, że to dobra gra, ponieważ grałem w nią już wcześniej, ale w tej chwili nie mogę w nią grać. Klikam aplikację i po prostu się wyłącza. Próbowałem przejść przez Google Play i to samo. To jedyna aplikacja, która to robi
To kolejna najlepsza rzecz do zdobycia nowych odcinków Futuramy... które powinniśmy mieć... przywróć Futuramę!
Nudne
Mikrotransakcje WSZĘDZIE