Post by statolnogphefib on Mar 9, 2022 7:33:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Busuu: Learn Languages ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Busuu: Learn Languages IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab rohkem võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Busuu: Learn Languages 2022 version ▞▞▞
Olge selle tellimusega ettevaatlik, kui tühistate rakenduses ja Bussu ei tagasta raha. Tengan cuidado con esta aplicación te cobran y Bussu no devuelve el dinero.
Kummaline sotsiaalmeedia hübriidrakendus Ootasin midagi Duolingo sarnast, kuid selle asemel saadab see rakendus teie sisu juhuslikele inimestele. Nimetage mind imelikuks, aga ma ei oodanud seda ega tahagi.Teid ei hoiatata kõigepealt, rakendus saadab teie häälesalvestuse lihtsalt juhuslikele inimestele. Ükski teine keelerakendus seda ei tee. Nad juhivad kõnetuvastust ja annavad teile kohest tagasisidet. Peale selle on rakendus ok, kuid see on vastik tehingu katkestaja. Ärge püüdke kõike sotsiaalmeediaks muuta.
Abivalmis ja lihtne õppida
Busuu: Învață limbi Educație nfj
ÕPPIDA 12 KEELT.
Lõpuks ometi õpperakendus koos grammatikaga, mis õpetab teile olulisi asju. Lahe on ka teistega koos õppimine ja nende õppimisele kaasaaitamine 😎 Arvamuse muutus mõne aja pärast: eriti parandustes on nii palju vigu, et lausa uskumatu, et pidin selle eest maksma. Ka vigadest teatamine ei õnnestunud kuni viimase katseni.
Hea rakendus
Rakendus ise on suurepärane, kuid nende äritegevus on KOHUTAV. Registreerusin tasuta prooviversiooni kasutajaks ja kui proovisin seda tühistada, ei leidnud ma kuskilt, kus saaksin oma tellimust hallata. Mitte Google Plays, mitte rakenduses ega täisversioonis. Nii et saatsin klienditeenindusele meili... nad väidavad, et rakenduse hind on 9,99 dollarit kuus, kuid nad võtavad teilt tasu KOGU AASTA eest. Kuna minu prooviperioodi lõppemisest oli möödunud üle nädala, ei luba nad teil AASTA liikmelisuse ühtegi osa tühistada ega raha tagasi maksta.
Mulle meeldis, ma arvasin, et avate rohkem päevas, kuid ma eksisin, et peate selle eest maksma. Ainult 4 tasuta õppetundi on saadaval keeles, mida õppisin
Sul peaks olema korea keele õppimiseks ma olen tõesti kurb, et seda pole 😔 . Palun lisage 🙏
Rakendus on väga hea uue keele õppimiseks. Aitab teid palju ja sellel on protsendipõhine premeerimissüsteem, mis aitab teil tehtud edusammudel silma peal hoida, motiveerides samal ajal uusi eesmärke saavutama. Ainus, mida ma praegu rohkem teeksin, oleks rohkem võimalusi vahetada keelt, mida räägite ja õpitavat keelt. Hästi tehtud.
Hea.
Mulle ei meeldi see rakendus keelte õppimiseks, sest see annab sulle tasuta vaid mõned fraasid, et saaksid harjutada ja siis pead maksma👎👎
Kasutu. Kasutage selle asemel Duolingo, Memorize või Drops. Mul on 4 aasta tagune konto, kui õppisin teist keelt, leidsin siis rakenduse prügi ja uuesti proovides öeldi, et pean maksma lisatasu, et lisada mõni muu keel. Kas selle otsuse teinud klounid on tõesti nii võhiklikud, et arvavad, et see on polüglottide ressurss? Vanade keelte või konto kustutamise funktsiooni pole. Parandage see täiendava tärni saamiseks või salvestage oma õrn klienditeeninduse vastus kellelegi, kes hoolib.
Tellisin premium needuse ja õppetunnid pole veel saadaval. Samuti võetakse summa igakuiselt minu kontolt maha .. Soovin sellele probleemile lahendust .
Busuu: Learn Languages Образование ejl
Ma maksin tellimuse eest, kuid ma ei pääse ikka veel kursusele juurde. See rakendus on haletsusväärne.
Ei saa oma igapäevast eesmärki täita, sest mul said selleks päevaks tasuta õppetunnid otsa. Kena tasuline sein
Tasuta sisu õpetab teile meeldima, võib-olla 5 lauset, vormingus, mis on sama kasulik kui duolingo. Kui soovite tõsiselt keelt õppida, pole tõesti põhjust seda rakendust alla laadida.
Sa ei õpeta keelt, sa lihtsalt õpetad grammatikat ja eeldad, et me teame kõiki sõnu, mida sa pole isegi maininud. Veelgi enam, inimeste liigadesse panemine pole hea mõte, sest alati, kui mul polnud piisavalt aega õppimiseks ja teise liigasse laskumiseks, tunnen end lollina. Lisaks nendele probleemidele saavad mõned kasutajad uskumatult kõrgeid punkte, et mul on endiselt raske mõista, kuidas nad nii palju punkte saavad. Nii et teie olek vähenes 5-lt 1-le.
See rakendus on kirjutatud ainult inglise keeles. Seetõttu on see väärtusetu, kui keegi üritab inglise keelt õppida. Paigaldasin selle, et mu hispaania keelt kõnelev naine saaks inglise keelt õppida. Kuid vaikekeel, milles kõik on kirjutatud, on inglise keel. See on täiesti mõttetu. Miks peaks teie programm õpetama kellelegi inglise keelt, kirjutades küsimused ainult inglise keeles, mitte kasutaja emakeeles?
See aitab õppida
ÄRGE ostke lisatasu. Nad püüavad muuta tühistamise võimatuks. Rakenduses ei saa seda teha, siis ütleb veebis, et see pole saadaval, nii et tehke seda rakenduses. KOKKUPETTUS
Mul on nendest Busuu heliprobleemidest päris kõrini. Ma ei tea, mitu korda olen sellest probleemist alates juulist teatanud, kuid mul on ikka sama probleem. Kavatsesin pärast aegumist rakenduse esmaklassilise versiooni uuesti tellida. Kuid nüüd kaalun teist võimalust proovida, sest pole mõtet uut keelt õppida, kui on pidev heliprobleem!
Installitud, alustasin konto tegemist, sisestati e-kiri, sain 70-dollarilise tellimuse, kui soovite rakendust tegelikult kasutada, desinstallitud. See on hea rakendus, kuid see logis mind hiljuti välja ja nüüd ei saa ma uuesti sisse logida, see ei õnnestu. t saatke mulle e-posti või telefoninumbrile ülejäänud link ja see keeldus lubamast mul uut kontot teha
See on prügikast, ma ei saa isegi keeli õppida, kuna öeldi, et oih, teil on ühenduse probleem ja mul on tugev wifi ja te ütlete, et mul on Interneti-ühenduse probleem. Annan 4-5 tärni, kui selle parandate
See on parim äpp milles õppida võõrkeelt. Mina isiklikult olend õppind praegu ainult paar päeva ja ma juba moodustan lauseid ja tekste. Seda materjali mida õpid sa sellel äpis õpitakse koolis nädalaid. See äpp teeb sulle väga kiiresti selgeks võõrkeele. Soovitan ka teistele seda äppi.
Lõpetasin just 4. õppetunni ja KÕIK järgmised õppetunnid on lukustatud, kui mul pole lisatasu. See on väga halb, sest ma ei saa enam bussuga õppida.
Idee on suurepärane, kuid see on pagana lollakas. Ei saa probleemidest teatada, mikrofoni kasutada ei saa, dialoogide (vestluste) jaotises on tõsiseid vigu. Palun testige oma tarkvara! Sisu poolest on itaalia keele õppimine hispaania keelest suurepärane, kuna see selgitab grammatikat üksikasjalikult paljude näidetega. Ometi on hispaania keelest poola keele õppimine katastroof! Kõik on iseenesestmõistetav, ei mingeid selgitusi ja seda ei saa teha ühe Maa kõige raskema keelega!
Weekly Challenges lakkas töötamast paar nädalat tagasi. Võtsin Busuuga ühendust ja nad ütlesid, et uurivad asja. Ikka veel parandamata.
Kui mind miski häirib, on rakendusel ühest õppetunnist teise liikumiseks kuluv aeg. See on äärmiselt aeglane ja mõnikord pean selle välja ja uuesti sisse lülitama. See tundub minimaalne, kuid lisab, kui kulutate igapäevaselt üle ühe tunni paljude erinevate keelte õppimisele. Peale selle lemmikloomade pahameele ja asjaolu, et hääletuvastus ei tööta, kui olete võrgust väljas ja rakendus hangub kogu aeg sõltumatult, kui ma olen sisse või võrguühenduseta. Mõnikord pole tunde isegi tehtuks märgitud!
Pean selle pärast andma 1 tärni, kuid te ei paku võrguühenduseta teenust, mida reklaamisite. Enne raha maksmist kirjutati, et on võrguühenduseta režiim. Ka võrgus olles laadisin alla kursused. Aga kui ma pidin olema võrguühenduseta, programm ei avane, leht on tühi. Nii et ma annan ühe alguse, sest te ei paku teenust, mida reklaamisite. Ja ma juba maksin.
Garotas Patinadoras RPG wyi
Tunnen end röövituna. Nad tellisid automaatselt, minu teadmata. Kuigi algselt maksin 1 aasta tellimuse eest 30 eurot. Nüüd võtsid nad 79,99 eurot maha, ilma eelneva teavitamiseta liitumisest. See on kasutajate andmete vargus ja kasutamine ilma nende kontsentraadita.
Busuu: Yabancı dil öğren Eğitim cxxe
See on okei, kuid kuna te ei saa valida erinevaid keeli, saate valida ainult ühe ja see pole õiglane, sest kui proovin selle alla laadida ja seejärel uuesti alla laadida, ei võimalda see mul teist keelt valida, nii et soovitan valida ühte keelt ja siis seda tegema, kuid kõigi keelte eest tuleb maksta palju raha. Ja see ei lase teil valida rohkem keeli ilma, et peaksite maksma, vau, te teete seda, see jätkab reklaamide hüppamist 🌎. See on maailma halvim mäng 😠😠😠😠😠😠😡
See on tore, aga ma tahaks nii väga Korea keelt õppida, aga tal polnud seda 😟
Suurepärane rakendus, õppisin palju. Kuid see logis mind mingil põhjusel välja ja nüüd ei saa ma uuesti sisse logida, kuna ütles, et mu Google'i konto sisselogimisel on vale parool. Proovisin tavapäraselt sisse logida, klõpsasin Unustasin parooli. Meili ei saadeta kunagi. Lisaks võtsite tasuta versiooni ära? Miks? Ma ei saa teie tellimust endale lubada... Te olite paljulubav rakendus. Nüüd oled sa ahne. Tldr: suurepärane õppimiseks, kuid sisselogimise tõrge pani mind hindama vähem, lisaks eemaldati nende tasuta versioon.