Post by provovplaninlea on Feb 28, 2022 23:56:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crafting and Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crafting and Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj daudzas atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Crafting and Building 2022 version ▞▞▞
Crafting and Building Eventyr ffqn
Lūdzu, izlabojiet kļūdu
Spēle BIJA kā minecraft, tagad viņi noņēma sākotnējo tekstūras pakotni, tai tagad ir jaunas 1.17 un 1.18 lietas ļoti sliktā tekstūrā
ファルコンスクワッド:ギャラクシーアタック アーケード aee
Vairs nevar LAN bez mincrosoft
Crafting and Building Cabaran igyt
Tā ir labākā spēle pirms tā nav, bet tā ir katra lieta, bet pēc 2 dienām tai ir problēma, kad es atveru pasauli, tā tiek ielādēta tikai
Crafting and Building Авантуристичке gotm
Lorijas Lanas spēle
Man patīk šī spēle, un šī spēle man sniedz tādu pieredzi kā Minecraft spēlēšana. Ir viens viedoklis, ka man nepatīk, ka mēs nevaram pievienot tādus papildinājumus kā mans darbs, ceru, ka nākamajā atjauninājumā mēs redzēsim šo funkciju, paldies.
Man patīk šī spēle, bet šajā spēlē ir problēma, kuru es spēlēju 1 reizi savā pasaulē un kaut kādu iemeslu dēļ atstāju pasauli, un es atvēru spēli un pieskaros pasaulei, kuru vēlos spēlēt, bet tā neatvērās. Tā iestrēga ielādes ekrāns, lūdzu, izlabojiet to un pievienojiet šai spēlei resursu pakotni un uzvedības pakotni, un es piešķiršu 5 zvaigznes, un man ir Minecraft
Kāpēc man neļauj Spēlēt? Vai spēle tiek atjaunināta?
😎👍
Tā ir laba spēle. Bet kāpēc man nevar būt īstā minecraft tekstūras pakotne? Un kāpēc man nav neviena no maniem atskaņotajiem serveriem? Lūdzu, izlabojiet to! Tāpēc varu spēlēt kā agrāk
Es domāju, ka jums vajadzētu izteikt šo viedokli, bet man ir bijusi dīvaina pieredze ar spēli, un man patīk dīvainas skaņas, bet es nevaru tērēt laiku.
Agrāk man patika šī spēle, bet es izmantoju atinstalēšanu un pārinstalēšanu atkal un atkal, tagad šodien es to lejupielādēju vēlreiz un uzminiet, ko es nesaņemu sākotnējo tekstūras pakotni, tagad es pat nevēlos to spēlēt.
Šī spēle ir kā Minecraft! Jūs varat spēlēt ar draugu un citām lietām, bet tas noņēma Minecraft tekstūru, šī spēle ir jautra, bet, lūdzu, pievienojiet atpakaļ Minecraft tekstūru
Vajadzētu vairāk simulācijas Es to spēlēju jo man mamma neatļauj pa naudu pirkt maincraft.
Man tas ļoti patīk, bet, kad mēģināju reģistrēties, tas to nepieņems
Sveiki, šī spēle ir ļoti forša! Es un mani draugi vienmēr spēlējam šo, tas ir kā minecraft, bet tie bloki un tekstūra ir reālistiska! Tas ir brīnišķīgs. Bet, importējot mc skins, tas neredzēs un būs stīvs skins, bet man tas patīk!
ATJAUNINĀJUMS (2021. gada 18. augusts): nesen tika atklāts, ka spēlei ir atjauninājums. Tagad es nevaru saprast, kā aprīkot man nepieciešamo, jo jūs vairs nevarat noklikšķināt uz vajadzīgā vienuma un pēc tam noklikšķināt uz lodziņa, kurā vēlaties to ievietot, lai to aprīkotu. Kā man tagad vajadzētu kaut ko aprīkot?
Man patika apvalki, bet problēma ir, kad es veidoju pasauli, kurā nevaru iekļūt, es nospiežu atskaņot un tad, kad domāju, ka esmu tajā iekļuvusi, es atgriezos izvēlnē, lūdzu, izlabojiet šo. Es nezinu, vai kādam citam ir šāda problēma, bet tas bija kaitinoši, es daudzas reizes atvienoju, bet problēma pastāv. Es pat nevaru pievienoties citu cilvēku serveriem.
Pro ļoti forša spēle
Šī spēle tiek atjaunināta ar faktiskajiem mc atjauninājumiem, un tajā ir tie paši vienumi no mc! Reklāmas ir jāpārtrauc, taču tā nav liela problēma, ko esmu pieradis
Lūdzu, izveidojiet modifikācijas un papildinājumus, jo man patīk šī spēle, pls
Daudz kļūdu un kļūmju spēlē to novērš. Un pārāk daudz PING problēmas
Esmu ārkārtīgi vīlies. Es gaidīju labāku citu atsauksmju dēļ. Šai spēlei ir tik daudz kļūdu, kas padara būvniecību sāpīgu. Noliktie bloki turpina pazust vai mainīties uz citu bloku. Nākamajā dienā veiktā atiestatīšana. Tas ir nogurdinoši. Es izšķērdēju stundas, atkārtoti veidojot tos pašus blokus, jo tie nepārtraukti izlauzās. Esmu pabeidzis. Atinstalēta.
Tiešām jauka spēle!!! Bet iemesls, kāpēc tam tiek piešķirtas 2 zvaigznes, ir tas, ka tajā ir daudzas no šīm bezjēdzīgām reklāmām, un es nevaru spēlēt pareizi, jo tas katru reizi sasalst.
Tātad ar pašu spēli nav nekādu problēmu, tās ir tikai izstrādes funkcijas, jo tās izraisa tekstūras traucējumus ikreiz, kad to pārtraucat, un tas ir viss, es tikai domāju, ka es jums pastāstīšu, kā izstrādes līdzekļi darbojas spēlētājiem.
paldis ka ielikat atbakaļ tu maincraftu es jus mīlu
Crafting and Building রোমাঞ্চকর kvbx
Labs mineskraft
forši
Kaitinošas un tik daudz reklāmu
Man patīk šī spēle, tā ir tik jautra, bet papildinājumi vienkārši parādās, bet tas ir labi. Starp citu, es tai piešķīru piecas zvaigznes, jo jums var būt vairāku spēlētāju spēle un es varu spēlēt ar saviem draugiem un brālēnu, kurš kādreiz ir izveidojis šo spēli, lūdzu, izlasiet manu pārskatu. Paldies, uzmanieties
Ikreiz, kad mēģinu pieteikties savā kontā, man tiek parādīta kāda cita e-pasta adrese. Kad es noklikšķinu uz "Pierakstīties ar citu kontu", es aizvedu uz kādu dīvainu lapu.
Laba spēle, bet kāpēc es nevaru doties uz citu atskaņotāju pasauli, lūdzu
Sveiki, spēles veidotājs un veidošana ir jautri, bet tas mani nelaidīs pasaulē vai varat to salabot, lūdzu
Man patīk būvēt un gatavot 😃😃😃😃🦇🦇🦇🦇 un es nogalināju monstrus
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Atšķirība starp minecraft un amatniecību un būvniecību ir tāda, ka mums ir jāmaksā par raktuvēm, un tas ir bez maksas
Šī spēle ir ļoti, ļoti stulba, bet man tā joprojām patīk, un es nevaru pievienoties serverim ar savu draugu, kurš saka "nevarēja izveidot savienojumu: novecojis serveris", un viņš to saka. plss izlabojiet to
Laba spēle